Loopgroep Cranendonck in Lommel en Rotterdam

REGIO – Afgelopen zondag zijn verschillende leden van Loopgroep Cranendonck actief geweest bij een tweetal evenementen. Elvira Michael, Jolanda van Tuijl, Frida en Geert Hertogs liepen de Sahara City Run in Lommel. Zoals de naam al verraadt gaat deze zowel door losse zand als door de stad. Maar ook over bospaden, steile klimmetjes en zelfs door een café wordt gelopen. Op de 10 km liep Elvira 1:06:44 Jolanda 1:09:13 en Frida 1:16:34. Geert koos voor de 16km en finishte in 1:23:23.

Maar het echte vuurwerk kwam dit weekend toch van Ine Zentjens, Jeffrey Meurkens en John Clement. Zij stonden afgelopen zondag aan de start van de marathon Rotterdam. Ine verraste zichzelf door de 42 kilometer en 195 meter af te leggen in een pr van 3:55:00. Ook Jeffrey en John liepen een pr en finishten respectievelijk in 3:44:55 en 4:00:29. Alle drie gefeliciteerd met deze knappe prestatie. Nu het voorjaar weer aangebroken is, nodigen we iedereen uit om eens enkele trainingen aan te sluiten. Ook al heb je geen ervaring. Voor meer info kijk op www.loopgroepcranendonck.nl 

Foto John, Ine en Jeffrey