1x zilver, 6x goud voor karateschool Yin Yang

BUDEL – Zaterdag 13 april is karateschool Yin Yang met een leuke groep Yin Yang’ers naar Zoetermeer afgereisd. De wedstrijd ‘29th day of the youth and beginners’ had een wedstrijdveld van liefst 325 deelnemers totaal uit de Benelux. Onder toeziend support van ouders, familie, vrienden en de clubsupporters, Maurice, Yara en Amani, hebben 9 vechters, onder begeleiding van coaches Anja Vercoelen, Kim de Laat en Noël Gofers, mooie wedstrijden neergezet.

Voor Hein Spoorenberg was dit zijn allereerste ervaring met de wedstrijdmat, in de klasse zwaargewicht was hij de lichtste van zijn poule. Het wedstrijdplan dat voorafgaande was gemaakt, was technisch geslaagd, helaas kwam Hein conditioneel te kort in zijn partij. Samen met Omar Kajeou zijn ze een wedstrijdervaring rijker.

De 7 overige vechters, die langer in het Yin Yang wedstrijd selectie team zitten en daardoor ook veel meer trainingsuren hebben gemaakt, hebben mooie resultaten neergezet.
Alle wedstrijddoelen werden behaald en dit resulteerde in de volgende resultaten. Zilver was er voor
Yassir Alali en goud voor: Gabriëlla van Nistelrooij,Ayhm Gordab, Nizar Alali, Denis Mazelon, Haydar Alali en Nadir Alali. De hele dag hebben Shihan Gerard van Kessel en Senpai Pascal Claessens op de wedstrijdmat gescheidsrechterd op de hoek. Ze waren ook beiden een aantal keer de hoofdscheidsrechter. Senpai Pascal is deze dag geslaagd als hoekscheidsrechter. Hiermee is hij nu officieel hoekscheidsrechter bij twee verschillende bonden in het kyokushin karate. De vele trainingsuren die het wedstrijdteam bij karateschool Yin Yang heeft gemaakt heeft voor iedereen een positieve ervaring opgeleverd.

De Shihan en de coaches zijn enorm trots op alle Yin Yang’ers. Ben je geïnteresseerd om karate te leren en misschien zelf ooit op de tatami (wedstrijdmat) te staan? Meld je dan aan voor een proefles bij karateschool Yin Yang, ga hiervoor naar onze website: www.kyokusyinyang.nl