FC Cranendonck wint met grote cijfers

CRANENDONCK – Na enkele mindere resultaten wist FC Cranendonck deze zondag weer eens te winnen. Uit bij sv Tongelre werd met 1-6 gewonnen.

Ondanks een flink veldoverwicht en diverse grote kansen in de eerste helft moest FC Cranendonck bij rust genoegen nemen met een 1-1 gelijke stand. Na 10 minuten schoot Nory Saanen de bal op de lat, maar in de rebound was het Daan Ras die er als de kippen bij was om de rebound in het doel te werken. Na diverse kansen te hebben laten liggen kreeg FC Cranendonck toch nog onverwachts een tegendoelpunt te incasseren. Na een opeenstapeling van fouten aan FC Cranendonck zijde kon zomaar de Tongelre spits alleen op doelman Tom van Happen afstormen, waarbij Tom uiteindelijk kansloos was op zijn inzet, 1-1 werd het. Na de pauze moest FC Cranendonck nog tot de 65ste minuut wachten voordat er weer gescoord werd. Eerst stonden doellat en paal nog in de weg, maar daarna was er geen houden meer aan voor sv Tongelre. Met diverse goede aanvallen over de vleugels en goed aanvalsspel kon FC Cranendonck makkelijk uitlopen naar een 1-6 eindstand. Doelpunten van Ralph van Meijl, Jens de Laat, Sam Cummins, Ties Heesakkers en Tyn Adams. Een mooie opsteker voor de derby van komend weekeinde tegen Sterksel.