Hij is er weer: Het Heidehapje

CRANENDONCK – Sinds vorige week is het Heidehapje weer verkrijgbaar in de VVV winkel. U koopt bij de deelnemende horecagelegenheden een drankje en daar krijgt u tegen inlevering van een bon uit het boekje een gratis gerechtje. U mag zelf beslissen waar u uw bonnen gaat besteden. Bijvoorbeeld met z’n tweetjes in diverse gelegenheden of alle bonnen met het gezin of vrienden in één keer bij één van de deelnemende horeca. Zie de regels in het boekje zelf. Het boekje staat niet op naam dus ook erg leuk om als cadeau weg te geven. Verder is de nieuwe horeca-uitbater in het Schepenhuis hard aan het werk om binnen enkele weken open te kunnen gaan voor publiek. Daardoor zal er af en toe wat “overlast” in de winkel te merken zijn, maar het is voor een goed doel en we proberen het samen zo goed mogelijk op te lossen. We hopen op uw begrip. De VVV winkel heeft ook een mooie wijn toegevoegd aan het assortiment, een witte wijn van Wijngoed Zurrik uit natuurlijk ons eigen Soerendonk. VVV Cranendonck is gelegen aan de Markt 28 in Budel.