Peppa Pig Live in de meivakantie!

VALKENSWAARD – Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen op zondag 5 mei naar Theater De Hofnar met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur (2+). In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met jouw (klein)kinderen het allerleukste buitenavontuur van Peppa en haar vriendjes.

Peppa op Avontuur!
Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Info & kaarten 
Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Wim Lanser