Kantoor Grevenbroek blijft trouw op post als bank en verzekeringsmakelaar

HAMONT-ACHEL – Kantoor Grevenbroek blijft als CRELAN-bank en als onafhankelijk verzekeringsmakelaar trouw op post in Hamont-Achel. Wie beroep doet op dit kantoor kan rekenen op een ervaren en deskundig team en dankzij de goede bereikbaarheid en ruime openingstijden staat Kantoor Grevenbroek klaar voor u, niet enkel telefonisch of per mail maar zeker ook persoonlijk om u te voorzien van een goed en vooral eerlijk advies. 

Kantoor Grevenbroek onderscheidt zich door de goede bereikbaarheid, de persoonlijke aandacht voor de klanten en aandacht voor de plaatselijke behoeftes en omgeving.  Iedereen kan tijdens de kantooruren terecht aan de balie, maar ook na het maken van een afspraak worden zowel particulieren als professionelen graag ontvangen op het kantoor aan de Meester Saklaan 2/1 in Achel. 

Bovendien bieden ze, zowel voor particulieren als professionelen, in de rol van CRELAN-bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar het ruimste aanbod. “Samen zoeken we naar de beste, rendabelste en verstandigste voorstellen en oplossingen: dat is onze taak als financieel adviseur,” aldus het team van Kantoor Grevenbroek. “Als u daarnaar op zoek bent: geef maar een seintje, en wij zorgen als gewenst voor een probleemloze overstap naar ons erg volledige bancair en / of verzekeringsaanbod: 

  • betalingsverkeer
  • beleggen en sparen 
  • particuliere en professionele kredieten
  • onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor zowel particulieren als zelfstandigen

We maken graag tijd voor u vrij, en aarzel dus niet om ons te leren kennen!” 

Kantoor Grevenbroek is gelegen aan de Meester Saklaan 2/1 in Achel. 

Het kantoor is te bereiken via tel. 0032 11 641875 of via achel@crelan.be 

Of loop eens binnen tijdens de openingsuren van het kantoor: op maandag, dinsdag en vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 17 uur, op woensdag van 9 uur tot 12 uur en op donderdag van 9 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 18 uur. Tijdens de openingstijden staat er altijd iemand van het team voor u klaar om u verder te helpen. Op zaterdag wordt er enkel op afspraak gewerkt.