Nieuw seizoen om naar Lourdes te gaan 

REGIO – Ook dit jaar worden er reizen naar Lourdes georganiseerd, onder leiding van reisleider Theu van Meijl. Dit jaar zijn er weer verschillende mogelijkheden om naar Lourdes te gaan: met de bus of vliegtuig. De keuze is vrij en Theu bespreekt graag samen met u wat voor u het beste is. Met het vliegtuig is het een 6-daagse reis, met de bus een 9-daagse reis. Dit jaar gaat de busreis van 19 september tot en met 27 september en gaat Theu mee als reisleider. De bus is dus een 9-daagse reis inclusief 2 overnachtingen op de heenreis en 1 op de terugreis. De busreis gaat over Never (waar Bernadette ligt opgebaard) en o.a. Rocamadour, via een mooie toeristische route. Ook is er weer een aanbieding via C.Z. als u bijtijds inschrijft en een medisch dossier heeft. Voor informatie kan iedereen bij Theu  terecht, hij kan u alles vertellen en eventueel helpen met de inschrijving. Hij komt vrijblijvend langs. Heeft u interesse? Bel Theu op en er wordt een afspraak gemaakt. 

Theu: “Ik ga als vrijwillige reis/groepsleider mee voor de 115ste keer en al 55 jaar, we gaan via het Huis voor de Pelgrims (voorheen de Limburgse Bedevaarten). Dus schrijf op tijd in, want vol is vol. Dit jaar ga ik voor de allerlaatste keer naar Lourdes en stop ik als reis/groepsleider.” Een afspraak maken of informatie inwinnen kan via  0031 6 51122711.