Rommelmarkt Jong Nederland Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 5 mei vindt de jaarlijkse rommelmarkt van Jong Nederland Budel-Schoot plaats. De rommelmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 14.30 uur. De markt is op het terrein bij de blokhut van Jong Nederland, achter het gemeenschapshuis ‘De Reinder’ in Budel-Schoot. 

Op vrijdagavond 3 en zaterdag 4 mei kunnen de bewoners van Budel-Schoot hun spullen aan de straat zetten, deze worden dan opgehaald door vrijwilligers van Jong Nederland. De bewoners van Budel-Schoot krijgen een flyer in de brievenbus waarop duidelijk staat in welke straten de spullen vrijdagavond opgehaald worden en in welke straten op zaterdag. Mensen van buiten Budel-Schoot die spullen willen doneren, kunnen deze op vrijdagavond 3 mei of zaterdag 4 mei afgeven op de blokhut van Jong Nederland (Grootschoterweg 121).Op zondag 5 mei worden al deze spullen voor een schappelijk prijsje verkocht. Er worden tweedehands pareltjes verkocht in de volgende categorieën: kleding, oud ijzer, elektronica, meubels, schilderijen, serviesgoed en andere huis- tuin- en keukenbenodigdheden, speelgoed, multimedia en boeken. Naast de reguliere verkoop zullen de extra bijzondere artikelen per opbod verkocht worden. Ook zijn er loten te kopen voor het ‘Rad van Avontuur’, waarmee geldprijzen te winnen zijn. Op het terras kun je terecht voor een hapje en een drankje. De entree bedraagt 2,- euro. Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis naar binnen.  Het belangrijkste doel is dat de opbrengst van de rommelmarkt volledig naar de jeugdvereniging gaat.