Krulbol Pinksterweekend 2024

ACHEL – Op zondag 19 en maandag 20 mei organiseert de krulbolclub van Achel samen met het Missiecomité van Achel de derde “de Krubol-Trofee van Limburg” ten voordele van de werken gesteund door het Missiecomité. Tijdens deze twee dagen zullen drank, chili con carne, pannenkoeken, ijs en een fijne sfeer in overvloed aanwezig zijn op de krulbol terreinen in het Catharinadal te Achel! 

Op zondag 19 mei spelen gevorderde krulbollers uit Vlaanderen en Nederland vanaf 13 uur een toernooi waarbij iedereen welkom is om deze top-bollers aan het werk te zien. 

Op Pinkstermaandag 20 mei krijgt iedereen de kans op een eerste (of verdere) kennismaking met het krulbollen tijdens het toernooi voor beginners. Vanaf 12u kan iedereen zich aanmelden, we beginnen met een grondige uitleg over het spel waarna het toernooi van start gaat om 13u. Inschrijven voor het beginners-toernooi kost €5 (ter plekke te betalen). 

“Vol is vol”: er zijn 80 bollen beschikbaar dus we kunnen maximaal 80 spelers toelaten. Chili con carne, pannenkoeken, ijs en drank aan democratische prijzen. 

De volledige opbrengst van beide dagen gaat integraal naar de werken gesteund door het Missiecomité Achel bv. vluchtelingenwerk Burkina Faso, Wensboom Hamont-Achel, 11.11.11 en Werking van missionarissen uit Achel. Kom zeker langs op 19 en 20 mei om meer te leren over deze organisatie, iets te eten, te drinken en vooral, om te krulbollen!

Inschrijven kan je via https://tinyurl.com/krulbolachel of ter plaatse. De organisatie is in handen van de krulbolclub van Achel samen met het Missiecomité van Achel.