Muziek en dansmiddag bij de Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Na een gezellige traditionele spellenmiddag op donderdag 11 april staat er nu een Muziek en dansmiddag op het programma. Dit is op vrijdag 26 april om 13.30 uur 

Deze middag is voor iedereen toegankelijk, ook als je geen lid bent. Ook mensen buiten Budel-Schoot zijn hier van harte welkom.  Tijdens deze middag kan men genieten van de muziek en wie zin heeft kan natuurlijk ook een dansje wagen. De muziek en zang wordt verzorgd door Manuela Kiggen. Ze beginnen om 13.30 uur met koffie/thee met iets lekkers, verder wordt gezorgd ‘voor iets te knabbelen’. Ook komen de vrijwilligers nog een paar keer rond met een lekker snackje. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Het einde van de middag is rond 16.30 uur voorzien. Dus op deze middag zijn introducees van harte welkom!  De kosten zijn 7.50€ per persoon. Aanmelden en betalen voor deze middag kan op dinsdag 23 april tussen 10.00 en 11.00 uur in de foyer in De Reinder. Dus noteer het alvast in je agenda.

Bij vragen mag je een mail sturen naar: seniorenbudelschoot@outlook.com  Of bellen naar  Frans Hendriks 0031 6-30457248.