’t Verfspoor: al 20 jaar expertise in kleur, support op maat 

PELT – ’t Verfspoor is een familiebedrijf met aan het roer Stefan Nijssen. Hij wordt bijgestaan door zijn broer Davy en zijn zoon Sander. Dankzij de professionele kennis van zaken, een breed assortiment aan merken en vakkundig kleuradvies aan huis is ’t Verfspoor uw ideale partner. Zowel particulieren als professionals kunnen er rekenen op een persoonlijke service en producten van kwaliteit. Dit jaar bestaat het bedrijf al 20 jaar, voorheen gevestigd in Lommel en al sinds 2020 te vinden aan de Fabrieksstraat in Pelt. 

In dit jubileumjaar pakt ’t Verfspoor uit met een gloednieuwe website en een nieuw logo. Deze verfspeciaalzaak is een exclusief verkooppunt van Trimetal, Sikkens, Rewah en EinzA verf. Nieuw in het assortiment is het private label Chroma, een kwalitatief hoogstaand huismerk dat voor iedere klus het geschikt product te bieden heeft. En dankzij de drie mengmachines zijn de kleurmogelijkheden eindeloos! 

Ook de merken Duthoo en Woca (parket- en meubelolie) worden aangeboden bij ’t Verfspoor. Maar dat is nog niet alles, want ook voor behang, vliesbehang en glasvezelbehang kunnen zowel particulieren als professionals er terecht. Verder is er een ruime keuze aan laminaat- en vinylvloeren. Nieuw in dit assortiment zijn de merken Invictus en Mortex. Invictus biedt luxe click vinyl vloeren die niet enkel onderhoudsvriendelijk maar ook kind- en huisdier vriendelijk zijn. 

En dankzij de toevoeging van de Basebeton van Stone Age aan het aanbod kan er ook gekozen worden voor de betonlook. Deze smeerbare natuursteen kan toegepast worden op vloeren, muren, meubilair, douches,… en kan worden aangepast aan alle soorten technische beperkingen. Kleuren, tinten, vormen, texturen, effecten,… Alles is mogelijk. Het team van ’t Verfspoor informeert je graag over de verschillende keuzes! 

Uiteraard heeft ’t Verfspoor ook alle benodigdheden in huis om een verfklus succesvol af te ronden. Voor de afwerking is er een groot aanbod aan onderhouds- en houtbeschermingsproducten zodat u een lange tijd kan genieten van een topkwaliteit. Bovendien zijn er ook altrexladders en stellingen verkrijgbaar, zodat u uw klus nog gemakkelijker kan uitvoeren. 

En eveneens gordijnen op maat behoort tot de mogelijkheden bij ’t Verfspoor. 

Gordijnen in de ruimste zin van het woord! Denk aan glasgordijnen, overgordijnen, rol gordijnen, houten lamellen,… ’t Verfspoor heeft een ruime keuze aan stoffen in huis en een eigen naaister maakt alles volledig op maat. 

Weet u zelf niet meteen welke richting u uit wil met uw interieur? Geen probleem, want het team van ’t Verfspoor helpt u hier graag mee. Er wordt rekening gehouden met o.a. de smaak van de klant, de stijl van uw woning of kantoorgebouw, lichtinval, actuele trends,… Of het nu een klus is binnen- of buitenhuis, bij ’t Verfspoor hebben ze gegarandeerd alles in huis om het karwei tot een goed einde te brengen. 

Deze verfspeciaalzaak is gelegen aan de Fabrieksstraat 104 B in Pelt. Voor meer informatie kijk op www.verfspoor.be of bel naar 0032 11 524247. Mailen kan naar info@verfspoor.be