Zomermarkt Marishof

MAARHEEZE – Zaterdag 15 juni organiseert zorgcentrum Marishof in Maarheeze een gezellige zomermarkt. Dit is een vervolg op de succesvolle Kerstmarkt van afgelopen jaar.

De opbrengst hiervan komt geheel ten goede van de bewoners, hier worden onder andere knutselspullen en spellen van gekocht zodat de bewoners zich niet hoeven te vervelen.

Er zal van alles te doen zijn, live muziek, oude ambachten, oud-Hollandse spellen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Zo zullen er zelf gebakken koekjes worden verkocht en zal de Gasterij geopend zijn voor een hapje en een drankje. Nu zoekt de organisatie nog mensen die op de markt willen staan en een leuke hobby hebben en deze willen laten zien aan de bewoners en de bezoekers van de markt. Maar ook mensen die leuke artikelen te koop hebben, denk aan zelfgemaakte sieraden, cadeau-artikelen, haakwerken, beelden, schilderijen etc. Dus alle hobbyisten… meld u aan voor 1 juni en vertoon uw kunsten op de zomermarkt. Aanmelden bij voorkeur bij marishof@landvanhorne.nl