Maresca Ruiters Trofee 

MAARHEEZE – Op 11 en 12 mei organiseert Rijvereniging de Maresca Ruiters uit Maarheeze een dressuurwedstrijd voor pony’s en paarden. Het belooft een gezellige wedstrijd te worden op de terreinen van de Maresca Ruiters. Op zaterdag 11 mei is het de beurt aan de ponyruiters en amazones. De ponywedstrijd is een selectiewedstrijd om deel te kunnen nemen aan de Brabantse kampioenschappen. In verschillende rubrieken wordt dan ook gestreden om mooie prijzen. Naast de klassen B t/m Z2 worden ook enkele extra rubrieken georganiseerd. Voor de allerkleinsten vindt er een bixie wedstrijd plaats, waar voor iedere deelnemer leuke prijzen beschikbaar zijn. Bovendien wordt ook dit jaar weer de rubriek ‘bestgaande rijpony’ georganiseerd. In deze rubriek worden pony’s beoordeeld op hun bewegingen en exterieur en zijn er wederom leuke prijzen te winnen. 

Op zondag 12 mei gaan de paardenruiters en amazones van start in de klassen B t/m ZZL. Dit is eveneens een selectiewedstrijd voor de Brabantse kampioenschappen. Er kunnen twee proeven gestart worden en bovendien wordt er voor de klassen Z1, Z2, ZZL een kür op muziek georganiseerd. 

Het belooft een weekend vol met mooie paardensport te worden dat vol enthousiasme door de leden van Rijvereniging de Maresca Ruiters wordt georganiseerd. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven via mijnknhs.nl. Maar kom ook zeker langs om te genieten van paardensport. Er is gratis toegang en parkeren. 

Rijvereniging de Maresca Ruiters 
Rijvereniging de Maresca Ruiters is een sportieve, betrokken en actieve vereniging, waarbij de leden allen de passie voor de paardensport delen. Rijvereniging de Maresca Ruiters kent een pony- en paardenafdeling, waarbij de leden actief zijn in verschillende disciplines zoals dressuur en mennen. Maar ook recreatieve ruiters maken deel uit van de vereniging. Wekelijks worden clublessen gehouden op dinsdagavond met gediplomeerde instructie. Naast de paardensport staat ook gezelligheid centraal en worden er door het jaar heen activiteiten voor alle leden georganiseerd. Kom gerust een kijkje nemen tijdens het jaarlijkse concours of tijdens de clubavonden op dinsdagavond op het terrein van de vereniging. 

Foto Nikki van Galen met pony May.