Carnaval Buul kan niet zonder de leden

BUDEL – Carnaval 2024 is zo goed als afgesloten bij c.v. Buulder Buk. Er wordt nu weer volop vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen dat op 11 november zal worden afgetrapt met Ut Get Beginne. Toch is er binnen de vereniging geen stilstand in de tussentijd. Het tegendeel is meer de praktijk van alledag. Zo zijn de data voor de activiteiten in 2024-2025 weer vastgesteld. Hebben de commissies hun evaluaties gedaan en worden de voorbereidingen voor van alles en nog wat weer getroffen. Dit alles kan niet zonder de medewerking van alle vrijwilligers voor en achter de schermen en alle leden die de vereniging heeft. Voor de leden staat er een ledenvergadering op de agenda voor 23 mei aanstaande. Omdat er belangrijke punten op de agenda staan zoals de verandering van de statuten en het huishoudelijk reglement hoopt het bestuur op een mooie en grote opkomst van vele leden. De vergadering begint om 20.00 uur in De Bonte Os. Zet hem alvast in de agenda. Tevens zijn we vanwege bestuurswisseling ook dringend op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om de rol van penningmeester te vervullen, Je hoeft hiervoor echt geen lid van de Raad van Elf te zijn of te worden. Voor meer informatie kijk op www.buulderbuk.nl of neem contact op met een van de bestuursleden. Vanaf 1 mei kan de vergaderagenda ook opgevraagd worden via secretaris@buulderbuk.nl. Leden die hun e-mailadres nog niet hebben doorgegeven aan het secretariaat worden verzocht dit ook te doen, zodat de informatie rechtstreeks verzonden kan worden.