Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor…… ROZ schrijft: 

Weet je nog? Een paar weken geleden zijn er 3 seniore katjes in het zonnetje gezet: Beauty, Bruno en Lebbis. Het goede nieuws is dat Beauty en Bruno inmiddels hun gouden mandje hebben gevonden, maar Lebbis zit nog steeds in de opvang. Deze lieve schat vindt het allemaal heel erg spannend. En juist Lebbis heeft het zo nodig om in een liefdevol huis te worden opgenomen, maar doordat hij zo vreselijk schuw is, wordt hij steeds overgeslagen. Lebbis wordt in z’n kennel veel voorgelezen, daar ontspant hij van, dan vouwt ie z’n pootjes onder z’n lijfje en blijft hij lekker liggen luisteren. Hij zal niet op schoot komen of zich laten aaien. Lebbis zal zich ook bij een adoptant de eerste tijd gaan verstoppen, daarom heb je een engelengeduld nodig en een rustig huishouden waar hij in alle rust kan wennen. Lebbis verdient het om snel een lief baasje te vinden. Wie gunt deze lieverd een fijn pensioen? Vul een intake in op z’n adoptiepagina. 

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147.

Edited with Afterlight Photo