Senioren Dorplein 

BUDEL-DORPLEIN – Dinsdagavond 16 april organiseerde Seniorenvereniging Dorplein een verrassingsavond met  Berrie van den Dungen uit Valkenswaard. Berrie van den Dungen is bekend als bandparodist, playbacker en dj. Hij beeldt heel veel verschillende typetjes uit. Zo kwamen onder andere de Zangeres zonder Naam, Demis Roussos, Heino en Elvis voorbij. 

De vereniging kan op een zeer geslaagde avond terugkijken, die zeker voor herhaling vatbaar is! De aanwezige leden deden gezellig mee en genoten van een hapje en een drankje. De volgende activiteit is de jaarlijkse fietstocht  met aansluitend een barbecue op woensdag 8 mei in de Schakel. Bent u 55+? Wilt u meer weten over onze vereniging en onze activiteiten? Of een keer 1 van onze activiteiten bijwonen? Neem dan contact op met ons secretariaat: seniorenverenigingbd@hotmail.com

Op donderdagmiddag wordt er in de Schakel gekaart (Rikken en Amerikaans Jokeren). 

Voor zowel het Amerikaans jokeren als het Rikken zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. Zowel bestaande als nieuwe leden. Kom gerust een keer kijken/meedoen. Loop op donderdagmiddag eens binnen bij de Schakel of neem contact op met ons secretariaat via bovenstaand mailadres.