Binnenkijken bij Hamont-Achelse kunstenaars 

HAMONT-ACHEL – Heb je altijd al eens een kunstenaarsatelier van binnenuit willen zien? Dan krijg je nu de kans! ‘Atelier in beeld’ is hét grote atelierweekend voor beeldende kunstenaars in Vlaanderen, dat jaarlijks plaatsvindt in mei. ‘Atelier in beeld’ wordt georganiseerd door “Kunstwerkt”. 

Dit jaar kan je op zaterdag 4 en zondag 5 mei tal van inspirerende plekken bezoeken, telkens van 11.00 uur tot 18.00 uur. Ook in Hamont-Achel zetten 8 kunstenaars op 7 verschillende plaatsen de deur van hun atelier open. Dit zijn: Piet Kerkhof en Heleen Dekkers (Mulk 52 Hamont), Renée Kremers (Budelpoort 23 Hamont – alleen op zaterdag 4 mei), Kirstie Louwers (Thomas Watsonlaan 25/1 Achel), Vera Van De Broek (Merelstraat 9A Hamont), Tom Vandeweyer (Graanstraat 17 Hamont), Rita Vanhie (Hoek 36 Achel – alleen op zondag 5 mei) en Estella Van Vlierden (Leerlooierstraat 6 Hamont). Voor meer informatie, kijk op www.atelierinbeeld.be