Markant Hamont organiseerde ‘MadammeOntbijt’ en wandeling in Wurfeld

HAMONT-ACHEL – De markante dames zijn erg vertrouwd met een ‘madamme-lunch’ zoals ze het gezellig noemen. Maar deze keer stond er een ‘madamme-ontbijt’ op het programma. Ze startten met een rijkelijk ontbijtbuffet in het kasteel Wurfeld. Het hotel-restaurant met een privé park van 2,5 ha ligt in een besloten, schilderachtig landschap te Maaseik. De oorsprong van het gebouw dateert uit 1640 en situeert zich midden in het fraaie wandelgebied van grenspark Kempen-Broek. Na het ontbijt trokken de Markant-leden dus ook de wandelschoenen aan om dit gebied te verkennen. De weergoden waren hen uiterst goed gestemd zodat ze dit alweer een zeer geslaagde, leuke en sportieve activiteit kunnen noemen. Heb jij ook interesse in Markant? Neem dan vrijblijvend contact met op: markanthamont@gmail.com Iedereen is welkom !