Met Bumbina In Dromenland! (1+)

VALKENSWAARD – ‘Met Bumbina in Dromenland’ vertelt het verhaal van kleine Loes. Elke avond gaat zij op tijd naar bed, samen met haar lievelingsknuffel Bumba. Plotseling komt haar knuffel tot leven en neemt hij haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is. De voorstelling is op zaterdag 11 mei te zien bij De Hofnar!
Bumba neemt Loes mee naar het Bumbacircus, waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Loes ontmoet er de circusdirecteur, Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Nanadu de beer, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby . Ze leert er dansen met Bumbina, het beste vriendinnetje van Bumba. Na de voorstelling wordt het feest compleet want dan kunnen alle kinderen Bumba een knuffel geven in de foyer! Wil jij komen meedansen en zingen met al onze vriendjes? Zet dan je leukste clownsneus op en laat van je horen! Bumbaloe!!!
Alleen de 16.00 uur voorstelling is bijna vol. Voor de 13.30 uur voorstelling van Bumba zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.