Samen meer dan 100 jaar zingen

MAARHEEZE – Afgelopen zaterdag hebben heeft Quintessens twee jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens een gezellige, gezamenlijke lunch bij “Kikker Op” in Maarheeze.  Gerard van Ool is 50 jaar lid van het koor Quintessens en Toon Goyens al 55 jaar; het Budelse koor staat onder leiding van de Belgische dirigente Anne-Marie Moors en bestaat al ruim 60 jaar.  Op zaterdagavond 23 november wordt uitgebreid stilgestaan bij het 60-jarig jubileum tijdens ons jubileumconcert in De Cantine in Budel-Dorplein. Het koor viert dan een gezellig feestje met een aantal gastoptredens en een bruisende afterparty. Ze gaan dan “down to memory lane” en zingen de mooiste liedjes uit ons repertoire van de afgelopen zes decennia. Het belooft een prachtige avond te worden, zorg dat je erbij bent!

Foto twee jubilarissen Toon Goyens en Gerard van Ool.