Zurrik Sportief ook voor heren

SOERENDONK – Sportvereniging Zurrik Sportief is elke week volop in beweging in de Gymzaal naast Den Donck te Soerendonk. Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar zorgt deze vereniging ervoor dat sporten met gezellig samenzijn voor iedereen toegankelijk is. Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. Wil je zelf sporten en een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, aerobics, badminton, sport & spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan! Je krijgt drie gratis proeflessen! Wij lichten er vandaag een sport extra uit: ‘Heren sportief’! Deze enthousiaste groep mannen tussen de 40 en 65 jaar komt elke dinsdag van 21.00 tot 22.30 uur bij elkaar. Na de warming-up volgen wat krachts- en mobiliteitsoefeningen. Ook wordt gewerkt aan de conditie. De tweede helft van de tijd wordt er fanatiek volleybal gespeeld. Voor meer inlichtingen: Leonie Coppens, lcvz2010@gmail.com of bel 0031 495-402300. Voor meer informatie over deze en alle andere sportmogelijkheden neem contact op met:  Stef verhoeven, stefverhoeven90@gmail.com of Ineke Smits, inekesmits8@gmail.com 0031 6 83833897.