Bospop 2024 met voor ieder wat wils

WEERT – Bospop is een ouderwets gezellig pop-rockfestival waarvan de 42e editie plaatsvindt op 12,13 en 14 juli op Evenemententerrein A2 Weert-Noord. Artiesten spelen op het hoofd- en tentpodium. Daarnaast is er ook een derde podium met een apart programma, dit jaar voor het eerst in de 24-uurs tent. 

Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival is uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure. Een festival dat een vaste plaats op de Nederlandse festivalkalender heeft verworven. Met een goede line-up op drie podia, een sfeervol en ruim opgezet festivalterrein, een gezellige camping, een 24-uurs feesttent. Met daarbij een prachtig Skydeck voor de zakelijke muziekliefhebber of de festivalbezoeker die graag een luxere beleving heeft, spreken we over een heel complete festivalbeleving.

Op vrijdag 12 juli presenteert Bospop o.a. John Fogerty, Alice Cooper, Heart,  Helmut Lotti Goes Metal, Robert Jon & The Wreck ,Julian Sas en Made In Purple. Zaterdag 13 juli zijn o.a. Zucchero, James Blunt, The Fortunate Sons, Racoon, Lex Uiting, Metejoor, Mell VF, Boaz en The Legend of Springsteen van de partij. En op zondag 14 juli staan o.a. Toto, The Waterboys, DI-RECT, Son Mieux, Rival Sons, DeWolff, King King, Tim Christensen en Southside Johnny & the Asbury Jukes te springen om het publiek te entertainen. 

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via  www.ticketmaster.nl De prijs voor een dagticket bedraagt €102,50, een weekendticket €225,- (beiden inclusief servicekosten). Ook zijn er een aantal mogelijkheden om te overnachten. Kijk voor alle info hieromtrent op www.bospop.nl 

Bospop introduceert het Cup to Cupsysteem, een goede zet naar een schoner festival. Het doel is ervoor te zorgen dat alle bekers worden ingeleverd om gerecycled te worden en zo ook een schoner festivalterrein te creëren. Hoe werkt het? Elke festivalbezoeker krijgt bij de entree twee tokens. Bij je eerste drankje ruil je een token in voor een beker. Wil je vervolgens een nieuw drankje halen, dan ruil je je lege beker in voor een nieuwe. Heb je een lege beker en geen dorst? Geen probleem, ruil ze bij de bar in voor een token. Als iemand anders drank voor je haalt, dan geef je je tweede token mee. Zit je zonder beker en token, dan kost een nieuwe beker een halve token. Laten we samen ervoor zorgen dat ons festivalterrein mooi blijft! Proost op een schoon Bospopterrein! 

Foto Jos Meusen (Son Mieux, 2022)