Ontdek het aha! programma 2024-2025! 

HAMONT-ACHEL – Interessante literaire voordrachten en lezingen, leuke theatervoorstellingen, een dosis stand-up humor en klasse-muziek tijdens concerten van zowel bekende als minder bekende namen en tribute bands: cultuurliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen. Ben jij benieuwd naar wat het culturele programma van 2024-2025 voor jou in petto heeft?  Ontdek het snel op www.hamont-achel.be/aha.

Naar jarenlange traditie is het aha!-programma een stevige mix van lokaal talent, grote kleppers en (misschien voorlopig nog) onbekend lokaal talent. Deze namen zijn natuurlijk ook meer dan de moeite om te ontdekken. Interessante namen als Amelie Albrecht, Yannick Noben, Chris Lomme & Mathias Vergels, Joke van Caesbroek, Back to Amy & TC Arno, Smells Like Memories, Compact Disk Dummies, Spinvis en Stijn Van De Voorde geven het beste van zichzelf in De Posthoorn, Cinema Walburg of de ursulinenkapel.

Gedurende het seizoen kan het programma nog aangevuld worden indien interessante producties zich aanbieden. Het is namelijk zo dat de infrastructuur en aanpak in Hamont-Achel steeds meer in de gratie vallen bij verschillende nationale en internationale boekingskantoren. Het is dan ook niet vreemd dat er gedurende het seizoen nog aantrekkelijke bands aangeboden worden. Indien mogelijk gaat de stad graag in op deze aanbiedingen. Hou dus tijdens het seizoen zeker de communicatiekanalen van aha! in de gaten. 

Start ticketverkoop op 8 mei 
De ticketverkoop – zowel abonnementen als losse tickets – start op woensdag 8 mei vanaf 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de balies van het UiTpunt in zowel Hamont als Achel of online via www.hamont-achel.be/aha. 

Vrijwilligers: altijd welkom! 
Niet enkel een gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals film, muziek, lezingen en theater, zorgvuldig geselecteerde artiesten en degelijke infrastructuur zijn de ingrediënten van een top aha!-seizoen. Het belangrijkste ingrediënt is misschien wel het team van enthousiaste en gedreven vrijwilligers en medewerkers!  

Wil jij je ook graag aansluiten bij het gemotiveerde aha!-vrijwilligersteam? Meld je dan aan bij het UiTpunt Hamont-Achel. Dat kan telefonisch via 011 51 05 02 of via e-mail uitpunt@hamont-achel.be of je komt gewoon eens langs. Onze medewerkers helpen je graag verder. 

SONY DSC