Kennismakingsdag FZL

HAMONT-ACHEL – Net zoals vorig jaar organiseert vzw Fietsen Zonder Leeftijd Hamont-Achel ook nu een kennismakingsdag. Heb jij interesse om af en toe met minder mobiele personen te gaan fietsen en een terrasje te doen? Of wil je weten of zo’n gratis fietstochtje iets is voor jouw familielid of kennis? Kom dan gerust eens kijken en maak een testritje op/in de elektrische riksja. Ze staan op zaterdag 4 mei van 10 tot 12 uur bij De Lier in Achel. Van 14 tot 16 uur vind je hen in Hamont bij de serviceflats op de Kempkens.

Iedereen is welkom! Natuurlijk kan je de VZW ook gewoon contacteren als je meer info wil. Ze kunnen zeker nog vrijwilligers gebruiken. En goed om te weten: Er is geen enkele verplichting aan verbonden. Je fietst wanneer het jou uitkomt. Meer info via fzl-ha@outlook.com of bel 0032 473 884178.