Lente-actie bij Slaapcenter Verweijen: BTW weg ermee!

BUDEL – Al 135 jaar is Slaapcenter Verweijen een vaste waarde in Budel. Met drie etages vol slaapcomfort is dit een van de grootste slaapkamer speciaalzaken in de regio, waar alle bekende slaapsystemen te verkrijgen zijn. Service en kwaliteit gaan hier hand in hand. En wie nu een bezoek brengt aan Slaapcenter Verweijen geniet meteen van spectaculaire acties, want tot en met 20 mei (2de Pinksterdag) geldt: BTW WEG ERMEE! Profiteer van spectaculaire kortingen op de volledige collectie! 

Slaapcenter Verweijen is dé slaapkamerspecialist. Het assortiment is heel divers, van boxsprings tot ledikanten, van water/gel bed tot bedbodems, van matrassen tot kussens, van dekbeddden tot allerhande bedtextiel. En ook complete slaapkamers behoren tot de mogelijkheden. In de showroom van Slaapcenter Verweijen zijn tal van modellen, in verschillende stijlen te ontdekken. Zo is er voor iedere slaapkamerstijl wat wils! 

BTW Weg ermee! 
Slaapcenter Verweijen stunt vanaf nu, in samenwerking met zijn leveranciers, met zijn alom bekende BTW WEG ERMEE ACTIE. Op de gehele collectie wordt 21% BTW korting gegeven waardoor bedden (al dan niet elektrisch), matrassen, kussens, dekbedden,… aan een nog aantrekkelijkere prijs aangeboden worden. *De actie is geldig op de volledige collectie, met uitzondering van het bedtextiel. Meer informatie over de acties is te vinden in de Lente-actiekrant van Slaapcenter Verweijen op www.slaapcenterverweijen.nl

Extra koopdagen 
Om iedereen de komende periode de kans te geven om te genieten van alle acties, zal Slaapcenter Verweijen ook geopend zijn op zondag 5 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur, op Hemelvaartsdag 9 mei en op 2e Pinksterdag, 20 mei, eveneens van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

Gezondheid
Wist u dat u maar liefst 1/3 van uw leven doorbrengt in bed? En goede nachtrust is van groot belang voor uw gezondheid. Niet enkel verbetert het je immuunsysteem en ben je dus beter bestand tegen gezondheidsproblemen, het bevordert ook je concentratie, kan depressies voorkomen en helpt zelfs bij het vermageren. Bij Slaapcenter Verweijen weten ze dit als geen ander. Zij adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar de beste producten voor u. Dankzij de verschillende slimme systemen kunnen ze perfect bepalen welke matras en welk bed het beste past bij uw lichaamsverhoudingen, lengte en gewicht. Is uw nachtrust niet optimaal? Dan is een bezoek aan deze slaapkamer specialist zeker aan te raden. Het team van Verweijen denkt graag met u mee en gaat samen met u op zoek naar een passende oplossing voor bijvoorbeeld rugklachten, nachtelijke transpiratieproblemen en andere knelpunten die uw nachtrust verstoren. 

Lig-simulator
Ontdek bij Slaapcenter Verweijen de lig-simulator, ontwikkeld in het medisch centrum Salzberg. Deze simulator geeft een exacte afbeelding van het lichaamsprofiel en de uitgeoefende druk bij het liggen. De simulator ziet eruit als een matras. In werkelijkheid is het een zeer gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, gericht aangestuurde luchtkamers en zelf ontwikkelde configuratie-algoritmes. Het meten met de lig-simulator duurt maar een paar minuten, en daarna weet u precies welke ligdruk en welk steunprofiel uw lichaam nodig heeft. Op basis van deze resultaten wordt er een persoonlijke Vitario-matras op maat gemaakt. Een Vitario-matras blijft veranderbaar op ieder moment. Dit is van bijzonder belang als lichaamseigenschappen veranderen. Wijzigingen in de dagelijkse werkzaamheden of het gebruik van spieren, gewichtsveranderingen, een zwangerschap of men slaapt steeds lichter met de jaren. Dit alles verandert ook de eisen die het lichaam stelt aan uw matras. Kom zeker eens langs en laat je meten want: meten is weten! En ook hier geldt = BTW WEG ERMEE 

Slaapcenter Verweijen is gelegen aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8 in het centrum van Budel. De winkel is geopend op maandag van 12.30 uur tot 17.30 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.