Maand van de Markt afgesloten 

PELT – Zaterdag 27 april was de laatste dag van de actie Maand van de Markt in Pelt.

Op de zaterdagmarkt in Neerpelt-Centrum fleurde brassband Brassed-Up niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk de voormiddagmarkt in Pelt op. De regen van de vroege ochtend maakte plaats voor het zonnetje toen de Brassband zijn optocht over de markt begon. Het optreden werd gesmaakt door de bezoekers (en marktkramers) van de zaterdagmarkt. Brassed-Up is een ensemble van muzikanten uit alle hoeken van Vlaanderen, waaronder Peltenaar Bart Plessers, die elkaar verschillende jaren geleden hebben leren kennen op de militaire school. Ze komen nu nog regelmatig samen om muziek te maken en ze deden dat schitterend voormiddag. Deze zaterdag was het de laatste dag van de actie ‘Maand van de Markt’.  Aankomend weekend kunnen de deelnemingsformuliertjes nog binnengebracht worden op de markt van Overpelt-Centrum en Neerpelt-Centrum. Daarna zullen de winnaars geloot worden en gelukkig gemaakt worden met mooie prijzen.