RoodWit’67/Plus en Heiknuuters slaan de handen ineen

BUDEL-DORPLEIN – Komende zondag is er geen programma, maar de komende weken wordt er wel van alles georganiseerd door RoodWit’67/Plus. Op 11 mei wordt op het sportpark van RoodWit’67/Plus een activiteit georganiseerd samen met de KS De Heiknuuters. De ‘Heilandgames 2024’ staan dan op het programma. Het middagprogramma staat in het teken van gezelligheid in spelvorm. Er zullen allerlei spellen voorbij komen waar je echt geen mannetjesputter voor hoeft te zijn. Deze spellen beginnen om 16.00 uur en duren tot ongeveer 19.00 uur afhankelijk van het aantal inschrijvingen. In de avond zal dan een after party losbarsten onder leiding van DJ Jens. Inschrijven kan nog door een email te sturen naar willierw67@gmail.com Hopelijk tot dan, het zou mooi zijn als er veel Cranendonckse mensen op deze activiteit af komen.