Retro Game event in Steendrukmuseum Valkenswaard

VALKENSWAARD – Stof je joysticks af, want zondag 12 mei is tijd voor een spetterende retro-game middag in Valkenswaard! Ga terug in de tijd en herleef de magie van klassieke games terwijl je samen met vrienden nieuwe high scores probeert te behalen. Van Super Mario Bros tot Tetris, deze middag staat garant voor nostalgische fun en onvergetelijke herinneringen. Zorg dat je zondag 12 mei vrijhoudt, pak je controllers en bereid je voor op een reis door de pixels van het verleden. Game on! 

Finissage 
Het retro-game event is ook de afsluiting van de succesvolle expositie ‘PUNT. Pointillisme. Pop-art. Pixel.’. Vergeet dus zeker niet om deze laatste kans te grijpen en de expositie te bezoeken! Het Nederlands Steendrukmuseum is gelegen aan de Oranje Nassaustraat 8c, in  Valkenswaard. Deze activiteit gaat door tussen 12.00 uur en 17.00 uur en deelname aan het event inclusief bezoek aan het Nederlands Steendrukmuseum bedraagt €6,00. Aanmelden is niet nodig. Drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar in onze foyer. Meer informatie: www.steendrukmuseum.nl