The Billy Joel Experience: The Album Tour

PELT – CC Palethe presenteert op donderdag 16 mei ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’. De voorstelling start om 20.30 uur. Een show waarbij het publiek zélf bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Voor de pauze spelen ze een van de twaalf albums van ‘piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief. Via een speciale webpagina (www.billyjoelexperience.nl/stemmen) bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er dus uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen 4 jaar stond z’n band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkochte Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst 5 tv-programma’s. Met succes: bij het SBS6-programma The Tribute: Battle Of The Band kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury. Voor meer informatie en tickets kijk op www.palethe.be 

Fotocredit The Billy Joel Experience