Fantastische dans- en zangmiddag

BUDEL-SCHOOT – Op vrijdag 26 april was er door het bestuur van de Senioren Vereniging Budel-Schoot een muziek-, zang- en dansmiddag georganiseerd. De middag begon om 13.30 uur met een kop koffie/thee met een lekkere koek. Verder stond er een knabbeltje en chocolaatjes op tafel en tussendoor gingen de vrijwilligers rond met een heerlijke snack.

De muziek en zang werd verzorgd door Manuela Kiggen, waarvoor hartelijk dank!  Tijdens deze middag kon iedereen genieten van de zang en muziek en natuurlijk kon er ook gedanst worden. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt. De tango, wals, twist, polonaise, hucklebuck, sirtaki, enzovoorts. Natuurlijk werd er ook ingehaakt aan de tafels. Tegen 17.00 uur kwam er jammer genoeg een einde aan deze fantastische middag. Senioren Vereniging Budel-Schoot wil iedereen danken voor de aanwezigheid en de gezelligheid. Natuurlijk kan je nog lid worden van deze gezellige vereniging (al vanaf 55 jaar). Stuur dan een mail naar seniorenbudelschoot@outlook.com of bel naar Frans Hendriks 0031 6 30457248.