Gezinsfietstocht langs agrarische bedrijven

REGIO – Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, wordt ook dit jaar de jaarlijkse fietstocht en Open Dag voor boeren, burgers en buitenlui gehouden. Dit jaar zal de fietstocht voornamelijk door Borkel en Schaft, Valkenswaard en Waalre gaan en kunnen de deelnemers genieten van de natuur in het buitengebied en tevens bij agrarische bedrijven een bezoekje brengen. Op het te bezoeken melkveebedrijf gaan op die dag de koeien voor het eerst naar buiten!! Tijdens deze fietstocht is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen op een Agrarische kinderopvang, een melkveebedrijf, een tuinbouwbedrijf en een kasteelboerderij met Lakenvelder koeien. Een vriendelijk verzoek van de deelnemende bedrijven om uw huisdier thuis te laten i.v.m. overdracht van besmettelijke ziektes.

De fietstocht heeft een lengte van ±35 kilometer Op iedere locatie wordt er voor de deelnemers voor hapjes en drankjes gezorgd. Dit is allemaal inbegrepen bij de inschrijfkosten Er is dit jaar één startpunt waar de routebeschrijvingen, na contante betaling van de inschrijfkosten, worden uitgereikt, te weten: Bij de Boer Agrarische kinderopvang, Molenstraat 205, Valkenswaard. Starttijd tussen 11.00 en 13.00 uur. Inschrijfkosten € 12,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar betalen € 7,50 per persoon). De betaling dient contant voldaan te worden bij het startpunt. Graag bij opgave het aantal deelnemers vermelden.

Opgave per e-mail (uiterlijk 5 mei) via zltogrooteheide@zlto.nl. De organisatie van deze fietstocht is ook dit jaar in handen van de ZLTO-afdeling Groote Heide.

Graag van harte welkom en tot ziens! Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Mark van Kuijk via 0031 6-53643735.