Moeder en dochter exposeren  in het Oude Kerkje 

MIDDELBEERS – In het weekend van 11 en 12 mei 2024, alsmede het Pinksterweekend  18, 19 en 20 mei exposeren moeder en dochter tezamen met vriendin in het Oude Kerkje in Middelbeers. Desi Berghuis-van Doorne (Deurne 1971) wonende te Mierlo heeft  een passie voor tekenen. Ze vindt haar uitdaging in het tekenen van fotorealistische dierportretten in pastelpotlood. De dieren worden af en toe afgewisseld door kleurige objecten die ook met veel detail worden vastgelegd. 

Desirée van Doorne – Selker (Heerlen 1950) wonende te Mierlo. Van kind af aan was tekenen een belangrijke gevoelsuiting. Ze kon bij vele kunstschilders zich vrij ontwikkelen. Olieverf bleef  toch voor haar het fijnste materiaal. Breed is haar keuze in onderwerpen, er moet echter een klik zijn met het moment.  Het was de wens van dochter Desi en moeder Desirée eens samen te exposeren. De gelegenheid doet zich voor bij het idyllische Oude Kerkje in Middelbeers, waar zij samen zullen exposeren met vriendin – beeldhouwster Jacqueline. Jacqueline Beelen – Kockelkoren (Haelen 1948), wonende te Uden. Zij is sinds 17 jaren actief als beeldhouwster van voornamelijk sculpturen. Ze gebruikt als materiaal: steen, hout en brons. Inmiddels heeft ze een tweehonderdtal werken op haar naam staan.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur, op pinkstermaandag van 11 tot 17.00 uur. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl