Legendary Women of Rock

VALKENSWAARD – Haar gestalte mag petit zijn, maar zodra zangsensatie Dilana Smith (afkomstig uit Zuid-Afrika) in de huid kruipt van rocklegendes als Tina Turner, de zusjes Wilson van Heart, Janis Joplin, Cyndi Lauper, Joan Jett, Blondie, Skin, Alanis Morissette of Adele, is ze ‘larger than life’. Op vrijdag 17 mei staat Dilana met Legendary Women of Rock in De Hofnar!

Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker
Tussen de nummers door vertelt ze in een aandoenlijke mengelmoes van Nederlands, Engels en Zuid-Afrikaans over opmerkelijke paralellen tussen haar roerige leven en dat van haar heldinnen. Welk lied ze ook zingt, ze gaat los met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem en een atletisch, expressief lichaam. Ze wordt bijgestaan door een band met topmuzikanten die haar feilloos aanvoelen. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar. In seizoen 2022-2023 oogstte Dilana Smith staande ovaties als special guest in het theaterconcert Motel Westcoast van Syb van der Ploeg en muzikanten.

Info & kaarten 
Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma t/m do van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Hans Schoo