Laatste kans! Zet mama in de krant en win mooie prijzen 

REGIO – Op zondag 12 mei is het, zowel in Nederland als in België, Moederdag! Dé dag bij uitstek om mama te laten zien hoe dankbaar je bent voor alles wat ze allemaal voor jou en de rest van het gezin doet. Waar kan je terecht voor het perfecte cadeautje? Op welk adresje kan je lekker gaan eten met mama? Of wat kan je zelf doen om er een onvergetelijke dag van te maken? Ontdek het in de HAC van deze week.

Volgende week, in onze editie vlak voor Moederdag, zetten we alle mama’s gratis in het zonnetje op onze speciale ‘We Hartje Mama’-fotopagina. Wil jij je mama verrassen? Stuur dan voor woensdag 8 mei 10 uur een foto van je mama toe (waar ze op haar allerbest op staat natuurlijk) samen met een leuke boodschap en HAC Weekblad doet de rest! Mailen mag naar info@hacweekblad.eu 

Niet enkel zal je hiermee zeker punten scoren bij je moeder, wie weet wordt jouw mama ook door de eerlijke hand uitgeloot en mag ze een mooie prijs in ontvangst nemen. In samenwerking met enkele lokale ondernemers zullen er namelijk prijzen uitgedeeld worden zoals een cadeaubon van De Brasser, Lunch Borrel & Bites in Budel. Meedoen is dus de boodschap!