Derde editie WrestlePelt in CC Palethe 

PELT – Op zaterdag 25 mei om 19.00 uur is het tijd voor de derde editie van ons Wrestlegala. Ondertussen is WrestlePelt langzaam maar zeker aan het groeien tot een blijvertje in onze programmatie. In samenwerking met Flemish Wrestling Force brengen we Pro Wrestling naar CC Palethe met een spetterende show vol actie en spektakel. Niet alleen de eigen FWF-worstelsterren stappen in de ring. Mannen én vrouwen van over heel Europa reizen af naar Pelt. In het verleden hadden we zo al wrestlers uit Nederland, Ierland, Engeland, Turkije, Frankrijk en zelfs Israël. Een show met elementen uit de acrobatie, theater en dat doorspekt met veel humor. De ideale show voor het hele gezin! Even alle zorgen aan de kant en laat je meenemen in de wereld van WrestlePelt. Een organisatie van CC Palethe. CC Palethe is gelegen aan de Jeugdlaan 2 in Overpelt. Meer info en tickets op www.palethe.be 

Foto WrestlePelt 2023 Fotocredit Albert Loos