Hoortrunners op zoek naar nieuw bloed

BUDEL-DORPLEIN – Loopgroep de Hoortrunners bestaat al meer dan 25 jaar. Er wordt getraind in het mooie natuurgebied De Hoort in Budel-Dorplein. Iedere dinsdag- en donderdagavond zijn er trainingen van 18.45 tot 20.00 uur. Het instapniveau is laagdrempelig en iedereen kan dus mee doen. Wil je trainen voor 5 km aan een stuk lopen of heb je een grotere uitdaging zoals de halve marathon? Alles kan bij de Hoortrunners. De trainingen zijn afgestemd op wat je doel is. Heb je geen doel maar wil je gewoon actief bezig zijn en ook je kaakspieren trainen dan kan dit ook. Bovendien zijn de trainingen geheel gratis! Dus heb je interesse? Kom dan vrijblijvend op een van deze avonden meedoen. Heb je nog vragen dan kan je mailen naar joan.dalessandro@hotmail.com

Op 5 mei heeft Hoortrunster Marga Mennen meegedaan met de maandelijkse Hemaloop. Ondanks dat ze nog de training van 4 mei in de benen had, is ze toch nog eerste geworden in een mooie tijd van 38.10 op de 6 km. En ook nog eerste geworden in haar leeftijdscategorie. Proficiat met deze mooie prestatie!