Zwerfvuilprikactie 

SOERENDONK – Op zaterdag 11 mei  is de eerstvolgende zwerfvuilprikactie. Deze keer vertrekt men vanaf parkeerplaats op het Jan Maasplein in Soerendonk  De vrijwilligers gaan al voor de 53e keer op pad om zwerfvuil te verzamelen. Ze starten om 11.00 uur op de parkeerplaats aan het Jan Maasplein in Soerendonk, tegenover de kerk. Ze gaan dan daar in de omgeving en ook op andere plekken in Soerendonk zwerfvuil verzamelen. Om 12.30 uur komt men weer samen bij het startpunt. Daar wordt al het gevonden materiaal verzameld dat vervolgens afgevoerd zal worden naar de milieustraat.  Op 20 april hebben ze in Maarheeze rondom de op- en afritten met 9 personen ruim 11 zakken (!) zwerfvuil geprikt.  Ook zes mensen van het AZC hielpen mee, waarvoor hartelijk dank!

Heb je zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt de organisatie voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen enz. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad!