FC Hitsige Willy Hoan ongeslagen aan de leiding

BUDEL-DORPLEIN – In de BZA-Buul zomeravond voetbalcompetitie staat FC Hitsige Willy Hoan ongeslagen aan de leiding.

vv de Heikanters – Brabant Totaal Afbouw: 3-4
Spannende wedstrijd, al leek het daar in het begin niet op. De Heikanters kwamen al snel op een 3-0 voorsprong. Deze voorsprong werd gedurende de rest van de wedstrijd echter te niet gedaan door een fanatiek Brabant Totaal Afbouw.  In de allerlaatste minuut werd zelfs de overwinning afgedwongen.

ZAS United – Wielerbaan: 4-3
Wielerbaan ging erg voortvarend van start en kwam op 2-0. Daarna was het echter ZAS United dat de rug rechtte en vier keer tot scoren kwam.  Nadat de derde goal voor de Wielerbaan viel werd het tot de laatste seconde spannend.

White Eagles – Veldsink-van Hunsel & Govers: 2-13
Veldsink-van Hunsel&Govers had voor de rust de wedstrijd al ruim beslist, na rust deden ze het wat kalmer aan. De ene na de andere aanval resulteerde in een doelpunt. Zij doen dan ook weer volop mee voor de titel.

Agrimac Boys– FC de Hitsige Willy Haon: 0-5
Vooraf was duidelijk dat Agrimac Boys vanavond onvoldoende spelers op het veld kon brengen. Daarom een gemengd potje, zodat er toch gevoetbald kon worden. De reglementaire uitslag van 0-5 is het gevolg.

Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: http://bzabuul4.wordpress.com/