Moederdag-fotospeurtocht door de binnenstad van Weert

WEERT – De Weerter stadsgidsen houden op Moederdag 2024, zondag 12 mei om 11.00 uur, een actieve, leerzame foto-speurtocht door de binnenstad van Weert. De wandeling is geschikt voor het hele gezin, voor jong en oud. Er zijn diverse varianten van de speurtocht beschikbaar. Voor elke variant geldt dat de deelnemende gezinnen of families al wandelend op zoek gaan naar detailopnamen van bijzondere objecten in het centrum van Weert. De goede antwoorden vormen uiteindelijk een woord dat te maken heeft met de stad Weert.

De start van de fotospeurtocht ‘Weert in detail’ vindt tussen 11.00 en 11.30 uur plaats bij Theater de Huiskamer, in de binnentuin van het Sint Raphaëlpad.  Er zijn stadsgidsen aanwezig die de fotospeurtochten (in bruikleen) overhandigen. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.  Hierna worden de gegeven antwoorden nagekeken. Kosten zijn € 3 per persoon (kinderen tot 6 jaar gratis). Wegens de te verwachten belangstelling is aanmelden voor de fotospeurtocht verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@stadsgidsenweert.nl