Seizoensafsluiting bij sv Budel

BUDEL – Op zondag 12 mei 2024 wordt de jaarlijkse seizoensafsluiting gehouden in de kantine van sv Budel. Alle seniorenteams wordt traditiegetrouw een heerlijk ontbijt aangeboden en na de wedstrijden start het feest in de kantine met alle seniorenteams en er zullen weer verschillende lokale DJ’s aanwezig zijn. Extra bijzonder kan de seizoensafsluiting worden voor sv Budel VR1 die kampioen kunnen worden. Ook sv Budel 5 kan kampioen worden, maar is daarbij afhankelijk van resultaten op andere velden. Tot slot kunnen sv Budel 1 en sv Budel 2 een belangrijke stap zetten richting de nacompetitie voor promotie. Kortom, genoeg redenen om zondag naar het sportpark van sv Budel te komen. De activiteitencommissie hoopt er samen met alle spelers, sponsoren en supporters een geweldige dag van te maken. Tot zondag!