Vlaams kampioenschap meerkamp 

PELT – Daan Van Selst vertegenwoordigde SACN op 4 en 5 mei in Aalst op het Vlaams kampioenschap meerkamp (tienkamp). Daan ging voor goud! De eerste dag zat hij op schema met zijn tweede plaats, de eerste nummers waren oké. Verspringen was prima met 

6m23, dat was een nieuw persoonlijk record. Ook op de 400m liep Daan een nieuw persoonlijk record. De tweede dag stond Daan na 7 nummers nog altijd op een tweede plaats met slechts 49 puntjes achter op de nummer 1. Polsstok leverde ook een persoonlijk record op met 3m90. Na het speerwerpen was het goud buiten bereik. Daan moest nog wel de 1500 meter lopen voor de zilveren medaille. De 1500 is het minst geliefde nummer van de meerkampers! De kampioen van Vlaanderen had uiteindelijk 6475 punten, Daan werd tweede met  6275 punten (nieuw persoonlijk en clubrecord) op de voet gevolgd door de bronzen atleet met 6198 punten. Proficiat Daan met deze topwedstrijd!