Derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’

BUDEL – In de week van 13 tot en met 19 mei 2024 vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook zeven lokale ondernemers in Budel doen mee.

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten om de kracht van stenen winkel te vieren, samen met hun klanten.

Martinique Lingerie is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. Op 1 januari 1997 nam Monique Beemer de winkel over in Budel die na ruim 27 jaar niet meer weg te denken is uit het lokale winkelcentrum. “De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is om de consumenten in onze gemeente bewust te maken van het feit dat het niet meer vanzelfsprekend is dat er een verscheidenheid aan winkels is in jouw woonplaats, daar moet hard én met passie voor gewerkt en samengewerkt worden en dat kunnen we niet zonder onze klanten”, vertelt eigenaar Monique. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Budel de kracht van onze lokale winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.” 

Tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook bij Martinique Lingerie bijzondere activiteiten plaats. Zo hebben zij voor iedere klant een cadeautje, iets lekkers en zijn er leuke verkoopacties van diverse merken.  Maar ook de klanten van Etos Verheij, Verspaandonk Mode voor Haar, Tasko Schoenen, Slaapcenter Verweijen en De Mannen van Budel worden deze week extra in het zonnetje gezet, bovendien maakt u kans op een van de prijzen die de deelnemende winkels aan het einde van de week verloten onder de klanten. Nog een extra reden om deze week bij de lokale ondernemer uw aankopen te doen!