Sporten bij Zurrik Sportief 

SOERENDONK – Sportvereniging Zurrik Sportief is elke week volop in beweging in de Gymzaal naast Den Donck te Soerendonk. Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar zorgt deze vereniging ervoor dat sporten met gezellig samenzijn voor iedereen toegankelijk is. Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. Wil je zelf sporten en een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, aerobics, badminton, sport & spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan. Je krijgt drie gratis proeflessen! Wij lichten er vandaag een sport extra uit.

‘Burn met steps’: Houd je van lekker sporten op vlotte muziek in een groepsles? Dan is ‘Burn met steps’ echt iets voor jou. ‘Burn met steps’ is een uitdagende manier van sporten met als doelstelling:- Conditie verbetering, spierversterking, gewichtsverlies en sociale contacten.

Zie ook op facebook de video-post “steps” van  Zurrik Sportief.                           

Deze lessen zijn op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur.  Voor vragen, mail of bel Mieke van Vucht mieke.s.telefoon@gmail.com; 0031 6 50525959. Voor meer info over alle andere sportmogelijkheden neem contact op met: Stef Verhoeven, stefverhoeven90@gmail.com of Ineke Smits of mail: inekesmits8@gmail.com 0031 6 83833897.