Jeugdtheater voor kinderen vanaf 8 jaar

VALKENSWAARD – ‘De toren van Archidor’ is een fantasievolle voorstelling over moed, vriendschap, verraad en vertrouwen. Een voorstelling met alle elementen die In de Ban van de Ring, Harry Potter en De Kronieken van Narnia zulke magische verhalen maken. Op woensdag 22 mei te zien voor slechts een tientje bij Theater De Hofnar!

De toren van Archidor
‘De toren van Archidor’ is een typisch Groen & Van Lien theaterstuk: humor, spanning en interactie over een man die op zijn kantoor op zoek is naar een ring. Hij vindt iets anders, pulkt eraan en maakt dan een beslissing die zijn leven onomkeerbaar veranderd. Hij belandt in een donkere tunnel. Volgt een glibberig paadje door een gordijn van mist en komt dan in een wereld vol draken, kobolden, reuzen, en andere mythische wezens. Vrienden zijn moeilijk van vijanden te onderscheiden. Steeds verder dwaalt hij van zijn kantoor af. Steeds verder van zijn geliefde Samantha, steeds dichter bij Archidor. Zal hij daar zijn queeste voltooien?

Info & kaarten
Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.