Voortaan wekelijks een speelkamer mini samen met wiegwijs

HAMONT-ACHEL – De Speelkamer is een plaats om spel en ontmoeting samen te brengen. De kleinste kinderen spelen tijdens Speelkamer Mini met kleurrijk speelgoed op maat en tijdens Speelkamer Maxi zijn er spelletjes en knutselactiviteiten voorzien voor grotere kinderen. Ouders en grootouders spelen mee en genieten van een kopje koffie. Hoewel beide activiteiten voorheen een keer per maand plaatsvonden, zal er voortaan iedere donderdag een Speelkamer Mini zijn. 

Ontmoeting is één van de doelstellingen in het Huis van het Kind en zo ook bij Wiegwijs. Door de krachten te bundelen met deze middenveldorganisatie, zal Speelkamer Mini voortaan wekelijks doorgaan. De allerjongsten en hun (groot)ouders zijn dan welkom in het Huis van het Kind om te spelen, het wel en wee van opvoeden te bespreken met andere ouders en eventuele vragen rond opvoeden op tafel te gooien.

Speelkamer Mini gaat voortaan elke donderdag in plaats van woensdag. Dit telkens van 14.00 tot 17.00 uur in de polyvalente ruimte in het Huis van het Kind. Tijdens deze momenten is er ook steeds een medewerker van Wiegwijs in huis. Een keer per maand sluit ook de Opvoedwinkel Noord-Limburg aan.

Speelkamer Maxi 
In tegenstelling tot speelkamer Mini gaat speelkamer Maxi één keer per maand door en dit steeds op zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur. De volgende editie gaat door op zaterdag 25 mei en staat helemaal in teken van LEGO. 

De Speelkamer is gratis. Het is niet nodig om vooraf in te schrijven. Meer weten? Neem contact op met het Huis van het Kind via huisvanhetkind@hamont-achel.be of 011 51 05 60. Let wel: op feestdagen is er geen Speelkamer.