Uitnodiging voor een heerlijke Muziekmiddag in Onze School

MAARHEEZE – Op zaterdagmiddag 18 mei nodigt Seniorenvereniging Maarheeze u uit voor een optreden van het “Klein Orkest” van muziekvereniging De Poort van Brabant. Het “Klein Orkest” is het jongste onderdeel van De Poort van Brabant. Het is bijna 10 jaar geleden opgericht naast het groot fanfareorkest en is toen “Klein Orkest” genoemd. Maar zo klein is het niet, want het bestaat uit zo’n 30 muzikanten die met heel veel plezier samen muziek maken. Het zijn muzikanten die op wat latere leeftijd een instrument zijn gaan bespelen, of die het muziek maken uit hun jongere jaren opnieuw opgepakt hebben. Ook spelen diverse leden uit het groot fanfareorkest mee, maar dan op een ander instrument dan in het groot orkest, gewoon omdat ze het leuk vinden ook een tweede muziekinstrument te kunnen bespelen.

Het orkest staat onder de deskundige en prettige leiding van Henk van Moorsel. Het plezier in samen muziek maken staat op de eerste plaats en dat spat er dan ook vanaf. Het wordt dus echt genieten van het gevarieerde repertoire dat u te horen krijgt: gezellige lichte muziek om lekker ontspannen naar te luisteren. Het concert begint om 14.30 uur in Ons Kwartier, de zaal is open vanaf 14.00 uur. Entree: 5€ Iedereen is van harte welkom!