vv Maarheeze blijft thuis ongeslagen

MAARHEEZE – Zondag 12 mei was de laatste thuiswedstrijd van vv Maarheeze. Tegen  Liessel werd met 1-1 gelijkgespeeld. vv Maarheeze moest deze wedstrijd de nodige spelers missen. Voor tegenstander Liessel stond er niets meer op het spel, behalve de overwinning. vv Maarheeze begon voortvarend en al in de eerste minuut raakte een inzet van Jordy van Zon de paal. Liessel is wakker geschud en kwam beter in haar spel. Keeper Jarno Nijssen moet diverse keren handelend optreden. Zeven minuten voor rust kwam Liessel op voorsprong: een venijnig schot in de linkerhoek werd nog gepareerd door de keeper Jarno, maar in de rebound was hij kansloos: 0-1. Het leek erop dat we met deze stand de rust in zouden gaan, maar daar dacht Cas Baudoin anders over. Een voorzet van Maarheeze werd door de keeper niet goed weggewerkt, zodat de bal bij Cas Baudoin terecht kwam. Hij legde met een mooi gekruld schoot de bal in de rechterbovenhoek: 1-1. Dat was tevens de ruststand. Na de rust was Maarheeze wel beter dan Liessel, maar de kleine kansen die Cas en Jordy kregen werden een prooi voor de keeper van Liessel. In de laatste minuut kwam vv Maarheeze nog goed weg bij een corner van Liessel. De bal werd door iedereen gemist en rolde langs de verste paal langs het doel. Na 3 minuten extra speeltijd floot de goed leidende scheidsrechter Maters uit Kessenich België af. Eindstand: 1-1. Zoals nu de situatie is speelt Maarheeze nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Volgende week de laatste wedstrijd van de competitie op pinkstermaandag FC Oda – Maarheeze. Aanvangstijd 14.30 uur.

Foto’s Hennie Roosen