HAC Weekblad fietsroute 2024

REGIO – Fiets samen met HAC Weekblad langs de mooiste plekjes in Pelt, Hamont-Achel en Cranendonck en rust ondertussen uit op de gezelligste terrasjes in de regio. Dat is waar de Fietsroute van HAC Weekblad voor staat.

Onze regio heeft veel te bieden: een prachtig gebied vol groen, verborgen plekjes en heerlijke fietspaden. Het mooie weer dat in het vooruitzicht ligt, biedt de ideale kans om dit allemaal eens lekker te verkennen. HAC Weekblad helpt u een handje, want op pagina’s … en … staat een volledig uitgestippelde fietsroute voor u klaar. Het traject is maar liefst 86,6 kilometer lang en voorzien van enkele gezellige stopplaatsen. Natuurlijk kan je ook gewoon een gedeelte van de route fietsen, want in iedere gemeente is er wel wat te zien! Ideaal als je er bijvoorbeeld met de kids op uit trekt. We hebben op de kaart enkele plekjes extra in de kijker gezet, die volgens ons echt de moeite zijn om er even te stoppen.

Het team van HAC Weekblad heeft hard gewerkt om een mooie route te presenteren. En in samenwerking met diverse lokale horecagelegenheden kan er genoten worden van een natje en een droogje onderweg.

Veel fietsplezier!

HAC Fietsroute 2024