Doe mee aan de HAC Weekblad EK Pool en maak kans op prachtige prijzen!

REGIO – Op vrijdag 14 juni wordt de aftrap gegeven van het Europees Kampioenschap voetbal dat deze keer doorgaat in Duitsland. En ook deze keer organiseert HAC Weekblad een voorspelwedstrijd. Niet enkel kunnen er prachtige prijzen gewonnen worden, deelname aan onze EK-pool is ook nog eens helemaal gratis voor alle lezers van HAC Weekblad! 

Wie de eindstand van de verschillende matchen zo correct mogelijk weet te voorspellen maakt kans op één van de prijzen uit ons prijzenpakket: 

– Wat dacht je van een All Inclusive verblijf in het 5 sterren Titanxq Select Hotel in Turkije voor 2 personen? Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door Reisbureau De Kempen, powered by Riks de Jong uit Budel. De reis kan geboekt worden in het najaar van 2024 en vertrek vanaf verschillende luchthavens is mogelijk. Voor meer informatie en voorwaarden kan contact opgenomen worden met Riks de Jong. (Deze prijs is niet omwisselbaar voor contanten) 

– Of misschien kies je wel voor de 65 inch Salora 65UA550 4K Ultra HD Android Smart TV met een beelddiagonaal van 165 cm beelddiagonaal! Deze tv is standaard uitgerust met Netflix, Youtube en Amazon Prime en heeft een ingebouwde Google Chromecast op je tv streamen. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door Stevens Televisies Budel-Schoot. 

– Ben je zelf op zoek naar wat meer beweging? Dan is het Personal Trainingspakket van PTV&C Michel Verstraeten iets voor jou! Drie maanden lang kan je rekenen op 1 op 1 begeleiding op het gebied van personal training, voeding en coaching. Michael Verstraeten is personal trainer, erkend gewichts- en voedingsconsulent en lifestylecoach en heeft ene vestiging aan ’t Inne in Budel. 

– Ook zo geschrokken van het bedrag op je laatste winkelbonnetje? Dan is de 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Hesselberth in Budel wellicht de prijs voor jou! Eigenaars Sandy en Oswald Hesselberth stellen 1 minuut gratis winkelen, in de gloednieuwe supermarkt aan de Ant. Mathijsenstraat in Budel, ter beschikking. 1 Minuut lang mag je jouw winkelkar vullen, zonder dat je achteraf hoeft te betalen voor de boodschappen! 

– … 

Zijn je voorspellingen niet zo goed gegaan? Geen nood, want wie weet ga je toch nog naar huis met ene mooie prijs! Want Plus Dennis van Moorsel stelt 3 winkelpakketten ter beschikking voor wie op de drie laatste plaatsen van onze pool eindigt. 

Deelname is gratis voor inwoners van ons verspreidingsgebied (Cranendonck, Hamont-Achel en Pelt) of voor mensen die een familiale of economische binding hebben met het gebied. Je voorspelling doorgeven kan vanaf nu via www.hacweekblad.eu.  De eindstanden in de groepen en finalisten kunnen tot aanvang van het EK ingevuld worden (vrijdag 14 juni 20.59 uur) en de wedstrijden in de groepsfase kunnen gewijzigd worden tot aanvang van de bewuste wedstrijd. 

Veel succes! 

Spelregels…vul je voorspellingen in op https://poules.com/nl/poules/hac-weekblad/ek-2024

Eindstanden groep
Voorspel de eindstanden van de groep. Dit moet je invullen vóór het toernooi begint. Mocht je de volgorde willen wijzigen van de landen, kan je deze eenvoudig verslapen. Bij het invullen van de eindstanden van de groep, kun je ook de groepsbanden automatisch berekenen door eerst de wedstrijd-uitslagen in te vullen. Daarvoor kun je naar beneden scrollen.

2 punten voor elk goed voorspeld land
1 punt voor 1 verschil

Finalisten
Kies voor elke plek het winnende team. Je krijgt punten voor elk team dat deze ronde haalt. De precieze plek heeft geen invloed. Alle finalisten invullen vóór het toernooi begint.

1 punt per correcte Achtste finalist
3 punten per correcte Kwartfinalist
6 punten per correcte Halve finalist
12 punten per correcte Finalist
25 punten voor de juist voorspelde EK-Kampioen

Per wedstrijd… let op..Wijzigbaar tot het begin van de wedstrijd!

Volledige uitslag
4 punten alleen winnaar goed
6 punten doelpunten verschil goed
10 stand exact goed voorspeld

Voor 5+ 5+ voorspellingen gelden de volgende regels:
10 punten wanneer beide teams meer dan 5 goals scoren.
6 punten bij elk ander gelijkspel.

Overige 5+ regels:
Wanneer je winnende team 5 of meer goals scoort en je hebt de andere score goed krijg je 10 punten.
Wanneer je het exacte doelpuntenverschil goed hebt krijg je 6 punten (uitgaande van 5 goals, normale regels)
Wanneer je winnende team 5 of meer goals scoort en het resulterende doelpuntenverschil is gelijk of hoger dan je voorspelde doelpuntenverschil dan krijg je 6 punten.