Boekenverkoop bij bib Achel tijdens Dorpsfeest

HAMONT-ACHEL – Ben jij een grote boekenfan? Tijdens de 40ste editie van het dorpsfeest van Achel op zondag 16 juni 2024 opent bib Achel opnieuw de deuren voor een grote boekenverkoop. Van 13.00 tot 16.00 uur ligt de rode loper uit en kan je snuffelen tussen tal van leuke, leerrijke boeken.

Na het grote succes van de boekenverkoop tijdens het dorpsfeest vorig jaar, verkoopt de bib ook dit jaar weer romans, jeugd- en informatieve boeken aan kleine prijzen. Kom dus zeker snuisteren tussen het oude(re) en ga op verkenning naar het nieuwe in de bib! Er beweegt namelijk heel wat in de bib, zowel voor als achter de schermen.

Niets gevonden? Uitlenen kan ook!
Een nieuwe leeshoek nodigt uit om te lezen, bij te praten of om er gewoon te ‘zijn’. Door de collectie van bib Achel waait af en toe een frisse wind. Een wisselcollectie met de bib van Hamont zorgt er bovendien voor dat er regelmatig andere boeken in de kijker gezet worden. En om een collectie te kunnen vernieuwen, moet er ook af en toe plaats gemaakt worden.

Vond je niks om te kopen maar wil je wel graag een boek uitlenen of lid worden van de bibliotheek? Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er medewerkers van de bibliotheek aanwezig die jou hier graag mee helpen.

Tentoonstelling 100 jaar bib Achel
En voor wie de expo naar aanleiding van 100 jaar bib Achel nog niet bezocht heeft: ze is nog te bezichtigen tot na het dorpsfeest.